menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Yritys

Kestävää kilpailuetua (työ)vaate kerrallaan

Suunnittelemme ja valmistamme ekologisia, rohkeita ja uuden ajan työvaatteita ja yrityslahjoja.

Maailma on täynnä materiaaleja, joille ei enää ole käyttöä. Eikä se ole materiaalien vika. Syntipukki löytyy kertakäyttökulttuurista ja mielikuvituksen puutteesta. Sillä jos on näkemystä, silmää ja luovuutta, lähes mistä tahansa saa mitä tahansa uutta ja toimivaa – tyylikkäämpää kuin vanha, fiksumpaa kuin uusi.

Mistä kaikki alkoi?

Touchpoint syntyi palosta tehdä hyvää ja oikeaa. Tarinamme sai alkunsa vuonna 2008, kun Carita Peltonen päätti ruveta tekemään hyvää ja kannattavaa liiketoimintaa kestävän kehityksen keinoin. Caritan pitkäaikainen yrittäjäkokemus, designin, brändien ja työvaatteiden parissa oli loistava pohja uuden yrityksen perustamiselle.

Yhtiökumppaniksi löytyi paras mahdollinen: hyvä ystävä Outi Luukko, jolla oli jo valmiiksi vahva mainostoimisto- ja yrittäjätausta. Määrätietoisesti naiset lähtivät kehittämään yritystään ja yhdessä asiakkaiden kanssa luotu jo monia merkittäviä kiertotalouden tarinoita ja tekoja.

Carita Peltonen

Outi Luukko

Nämä kulmakivet ohjaavat kaikkia valintojamme

Kaikki materiaali on arvokasta. Siksi me käytämme sen loppuun

Meistä on tyhmää, että vaatteita heitetään roskiin ja tilalle tehdään aina uutta. Siksi me edistämme aktiivisesti tekstiilien kiertotaloutta. Luomme uusia toimintamalleja ja haemme oppia myös ulkomailta.

Haaveilemme, että tulevaisuudessa vaate- ja tekstiiliteollisuus käyttää materiaalit tarkasti hyväksi, moneen kertaan, ja jätettä syntyy mahdollisimman vähän. Siksi kuljemme etujoukoissa ja haluamme näyttää suuntaa.

Valintoja, jotka tekevät hyvää kaikille, myös ympäristölle

Olemme aina halunneet panostaa työvaatteiden ekologisuuteen, ja se näkyy materiaalivalinnoissamme.

Mutta parannettavaa on koko ajan. Otamme jatkuvasti käyttöön entistä parempia vaihtoehtoja ja kehitämme kiertotalous-palvelumallejamme. Tässä meitä auttaa laaja kumppaniverkostomme.

Välitämme myös ihmisistä. Tiedämme, kuka vaatteemme tekee ja missä.

Parhaita asiakaskokemuksia

Uskomme vahvasti, että tulevaisuuden menestysyrityksiä ovat ne, jotka rakentavat parempaa maailmaa. Tätä mahdollisuutta tarjoamme asiakkaillemme.

Kun me sukellamme suunnitteluprosessiin, mietimme tarkasti millaiset työvaatteet tukevat kunkin asiakkaan brändiä. Kannamme vastuumme loppuun asti. Varmistamme, että asiakkaan vaatteet saavat käyttöikänsä jälkeen uuden elämän, eikä jätettä synny lainkaan. Se on mielestämme kertomisen arvoinen tarina.

Kestävää designia

Maailma on täynnä materiaaleja, joille ei enää ole käyttöä. Eikä se ole materiaalien vika. Syntipukki löytyy kertakäyttökulttuurista ja mielikuvituksen puutteesta.

Kestävien tuotteiden pohja luodaan jo suunnittelussa. Meillä kaikkien tuotteiden täytyy kestää aikaa. Olla yhtä aikaa moderneja ja klassisia. Sellaisia, jotka on helppo hallita myös käyttöikänsä päässä. Se vaatii suunnitteluvaiheessa pikkuisen enemmän vaivannäköä – mutta ennen kaikkea ammattitaitoa. Ja sitä meillä on.

Ota yhteyttä