menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Yritys

Kestävää kilpailuetua (työ)vaate kerrallaan

Suunnittelemme ja valmistamme ekologisia, rohkeita ja uuden ajan työvaatteita ja yrityslahjoja.

Maailma on täynnä materiaaleja, joille ei enää ole käyttöä. Eikä se ole materiaalien vika. Syntipukki löytyy kertakäyttökulttuurista ja mielikuvituksen puutteesta. Sillä jos on näkemystä, silmää ja luovuutta, lähes mistä tahansa saa mitä tahansa uutta ja toimivaa – tyylikkäämpää kuin vanha, fiksumpaa kuin uusi.

Mistä kaikki alkoi?

Touchpoint syntyi palosta tehdä hyvää ja oikeaa. Tarinamme sai alkunsa vuonna 2008, kun Carita Peltonen päätti ruveta tekemään hyvää ja kannattavaa liiketoimintaa kestävän kehityksen keinoin. Caritan pitkäaikainen yrittäjäkokemus, designin, brändien ja työvaatteiden parissa oli loistava pohja uuden yrityksen perustamiselle.

Yhtiökumppaniksi löytyi paras mahdollinen: hyvä ystävä Outi Luukko, jolla oli jo valmiiksi vahva mainostoimisto- ja yrittäjätausta. Määrätietoisesti naiset lähtivät kehittämään yritystään ja yhdessä asiakkaiden kanssa luotu jo monia merkittäviä kiertotalouden tarinoita ja tekoja.

Carita Peltonen

Outi Luukko

Kolme syytä muuttaa maailmaa kanssamme:

1. Tulevaisuuden designia

Olemme nähneet designin tulevaisuuden: se on kestävä, oivaltava ja ajattoman tyylikäs. Se asuu tuotteissa, joita tehdessä on ajateltu asiakkaan lisäksi myös maapalloamme. Nuorilta suomalaisilta suunnittelijoilta se luonnistuu.

Touchpoint on ekodesignin suunnannäyttäjä. Oivaltavan designin lisäksi tuotteidemme toiminnallisuus, kestävyys ja mukavuus ovat suunnittelun keskiössä. Kaunis kestää aikaa.

Suunnittelumme lähtökohtana on 100-prosenttiset ekomateriaalit, ylijäämän hyödyntäminen, tuotteen kestävyys ja elinkaari sekä no waste -ajattelumalli. Suunnittelemme työvaatteiden lisäksi myös liikelahjoja ja kierrätystuotteita, jotka erottuvat brändisi eduksi.

2. Intohimoa parempaan työpäivään

Inspiroidumme asiakkaistamme.Teemme työtämme sydämellä, intohimolla ja istumalihaksilla. Ja tietenkin tinkimättömällä ammattitaidolla.

Tutustumme aina huolella asiakkaidemme tarpeisiin ja liiketoimintaan esimerkiksi perusteellisen kenttätutkimuksen ja brändi-identiteetin ymmärryksen kautta. Asiakaskyselyt onnistumisestamme todistavat, että olemme oikealla tiellä.

3. Räätälöimme parhaita asiakaskokemuksia

Yksikään tapaus ei ole samanlainen. Onneksi. Yhdessä löydämme yrityksellesi ominaisen tavan tehdä ympäristön hyväksi konkreettisia valintoja, joilla myös vahvistamme yrityksesi tarinaa.

Halutessasi saat meiltä kaiken suunnittelusta tuotantoon ja varastoinnista muotinäytöksiin.

Ota yhteyttä