‹   Ajankohtaista

Touchpointille myönnetty ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit

13.10.2021

Touchpointille on myönnetty syyskuussa 2021 sekä ISO 9001 että ISO 14001 sertifikaatit Inspecta Sertifiointi Oy:n toimesta. Ulkopuolisen tahon myöntämät sertifikaatit ovat avainasemassa toiminnan laajentumisen sekä kansainvälistymisen näkökulmasta.

ISO 9001 standardi on maailman tunnetuin työkalu laadunhallintajärjestelmän rakentamiseen ja kehittämiseen. Tätä standardia olemme käyttäneet pohjana oman johtamisjärjestelmämme rakentamiseen. ISO 14001 puolestaan on maailman tunnetuin ympäristöasioiden hallintajärjestelmän malli. Se auttaa organisaatioita kokonaisvaltaisesti ja tavoitteellisesti parantamaan ympäristöasioidensa hallintaa ja edistämään kestävää kehitystä. Koska kestävän kehityksen ja kiertotalouden edistäminen ovat strategiamme keskiössä, oli Touchpointille luonnollista lähteä sertifioimaan ei pelkästään laatujärjestelmää, vaan myös yrityksen ympäristöjärjestelmä.

”Koko tiimimme on panostanut laatu- ja ympäristöjärjestelmiemme kehittämiseen yhdessä. ISO- sertifioinnit ovat oiva työkalu toimintamme kehittämiseen ja edistyksen mittaamiseen. Ne myös kertovat toimintamme laatutasosta sekä ympäristönäkökohtien huomioimisesta asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme suuntaan. Ymmärrämme kuitenkin, että tässä työssä emme ole ikinä valmiita, ja olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. ” - Noora Salonoja, Touchpointin toimitusjohtaja.

Sertifikaatit on myönnetty 22.9.2021 ja koskevat ekologisten työvaatteiden suunnittelua, hankintaa, tuotannon ja logistiikan hallintaa ja ohjausta sekä myyntiä Touchpoint Group Oy:n, DWW Group Oy:n ja Touchpoint Oy:n osalta.