‹   Ajankohtaista

Uuden ajan suojavarusteet

24.4.2020

Hoiva-alamme on eturintamassa taistelemassa pirulaista vastaan. Kriisi ei suinkaan ole vielä selätetty ja menee varmasti vielä pitkään ennen kuin arkemme pyörii ”uuden normaalin” tahtiin. Touchpointilla hoiva-alaan panostaminen on näkynyt vilkkaana dialogina alan asiantuntijoiden kanssa ja yhteistyönä tuotekehityksen saralla. Olemme keskittäneet voimavaramme ja tuotantokapasiteettimme turvaamaan tällekin sektorille kestävän kehityksen ratkaisuja. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kauttamme valmistuu joka päivä suojavarusteita asiakkaillemme. Tuotteet, joihin olemme keskittyneet ovat: pestävät suojatakit, mikrokuitukankaasta valmistetut pestävät kasvomaskit, kotimaiset kuitukangasvalmistajan materiaalista lähialueen tuotantona valmistetut kasvomaskit sekä hoiva-alan työvaatekokonaisuudet kuten lääkärintakit ja hoitajien asut.

Ratkaisumme tarjoaa myös kiertotalouspalvelumallin pestäville tuotteille. Tämä tarkoittaa, että elinkaarensa loppupäässä tuote toimitetaan tulevaan poistotekstiililaitoksemme, missä polton sijaan tuotteesta saadaan uutta raaka-ainetta teollisuuden raaka-aineeksi.

Tärkeintä viimeisimpien kuukausien aikana on ollut ymmärtää mitä tarpeita on akuuttina juuri nyt, mutta myös kyetä hahmottamaan miltä tämä ”uusi normaali” näyttää. Miten pandemia tulee muokkaamaan eri toimialoja ja minkä tyyppisiä vastuullisia ratkaisuja voimme mahdollistaa tulevaisuuden tarpeisiin.

Mikäli ratkaisumme kiinnostaa tai olet innokas edistämään kanssamme kestävän kehityksen työvaatearkea, olethan meihin rohkeasti yhteydessä: hello@touchpoint.fi

Kiitos kaikille eturintamassa oleville hoiva-alan sankareille. Teette arvokasta työtä. Tasavallan presidenttimme Sauli Niinistöä lainataksemme: ”Sille, joka mahdottoman voittaa, on kaikki mahdollista – kaikki hyvä, mitä elämä tarjoaa”.