menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

El Nam

”Mexican kitchen with a denim twist”

Kun keittiössä syntyy urbaania meksikolaista lähellä tuotettua ruokaa, täytyy työvaatteidenkin vastata samoihin laatukriteereihin. Ensiluokkaisen ekologiset raaka-aineet, lähialueen tuotanto ja katu-uskottavat mallit. Näistä koostuu El Nam uniformu, päästä varpaisiin. El Namin ennakkoluuloton jengi lähti ilolla mukaan Boyfriend-mallisten kokkihousujen rantauttamiseen ravintolamaailmaan ja otti innostuen vastaan kierrätys denimistä valmistetut essut. Ay caramba, burritoja ei olla koskaan tarjoiltu näin näyttävästi!

”El Nam työvaatemenussa on kaikki kohdillaan: ekologisuus ja trendikkyys samassa paketissa.Työntekijät ovat kovasti kiitelleet, että saivat katu-uskottavat työvaatteet, joita vois käyttää vaikka vapaa-ajalla. Boyfriend-housut tuntui olevan ihan killeri juttu!”

- Marko Salmela, Hesburgerin markkinointi- ja suunnittelujohtaja

Vaatimukset tuotteille

Rennot ja katu-uskottavat. Nuoret työntekijät haluavat olla edelläkävijöitä, myös työvaatemuodissa. Laadukasta ja kotimaista. Vaikka makumaailma vie kauas Meksikoon, raaka-aineiden pitää tulla läheltä.

Valitut materiaalit

Kierrätetty denim: tarjoilijoiden paitoja koristavat farkkujen takataskut ja loppu farkuista tehtiin essut. Kokkien Boyfriend-housut on tehty ympäristöystävällisesti valmistetusta Bluesign-sertifioidusta kankaasta.

75 paria

vanhoja farkkuja

80%

vähemmän kemikaaleja kankaan valmistuksessa

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä