menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

K-Supermarket Kasarmi

”Töölön tyylikkäin”

Uusi ja yllättävä K-Supermarket Kasarmi avasi ovensa Helsingin Töölössä. Entisiin Taivallahden autokasarmin tiloihin rakennetun kaupan visuaalisessa ilmeessä on kunnioitettu rakennuksen historiaa ja myös työvaatteiden haluttiin henkivän samaa tarinaa. Niinpä hätiin kutsuttiin TouchPoint ja Kasarmin työntekijät saivat yllensä superiakin superimmat kuteet. Ekologisella twistillä ja Kasarmimaisilla detaljeilla tietysti: työpaidat on kierrätysmuovipulloista ja tuoretiskin takana palvellaan denim-kokkivaatteissa. Suunnittelimmepa Kasarmille myös oman herkullisen kuosin, joka koristaa eri pintoja kaupan seinistä paperikääreisiin ja työntekijöiden huiveista luomupuuvillaisiin kauppakasseihin.

”Meillä on ihan parhaat ikinä työvaatteet ja mitään ei saa muuttaa. Olemme saaneet paljon kehuja asiakkailtamme.”

- Laura Saarinen, K-Supermarket Kasarmi kauppiaspariskunnan tytär

Vaatimukset tuotteille

Kasarmin historiaa kunnioittavat vaatteet. Ei kuitenkaan vanhanaikaista vaan uutta ja innovatiivista. Niinkuin Kasarmi itsekin.

Valitut materiaalit

Ympäristöystävällinen rPET-kierrätysmuovipullomateriaali. Yhden työpaidan kankaaseen sujahti noin 7 muovipulloa. Tuoretiskin housut ja takit on tehty miellyttävästä neljään suuntaan joustavasta denim look-a-like kankaasta. Materiaali on Bluesign-sertifioitu, joka kertoo tuotannon ympäristöystävällisyydestä sekä turvallisuudesta.

2800 kpl

kierrätettyä muovipulloa

81 vuotta

historiaa uudistettu

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä