menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

Roster Helsinki

”Stadin rouhein rafla”

Stadin sydämessä sykkii kaupungin rouhein rafla, Roster Helsinki. Huippukokki Kari Aihisen ja ravintolapäällikkö Paul Hickmanin luotsaama ravintola, jossa fine dining on tuotu astetta rennommaksi, mutta yhtä laadukkaaksi, fun diningiksi. Heti alkupaloiksi tarjolla on silmänruokaa katosta lattiaan ja päästä varpaisiin. Viimeisen päälle trendikkään sisustuksen viimeistelee Roster-tiimin raflaavat työkuteet. Kyllä, TouchPointilla on lusikkansa myös tässä sopassa. Baarissa toimii black-on-black rotsi-essu yhdistelmä kultaisilla detaljeilla, tarjoilijoilta löytyy tatuoitua denimiä ja keittiössä perinteisempi valkoinen kohtaa mustan ja kullan. Niin, ja siitä sykkivästä sydämestä. Sen löydät ihan konkreettisesti jokaisen työntekijän vaatteesta: Rosterin rotsit, essut ja mekot on tatuoitu asianmukaisesti kultaisin symbolein, joista yksi on se sykkivä sydän. Käy tsekkaan, diggaat varmasti. (Ja onhan se ruokakin aika pirun hyvää.)

”Tänä päivänä kokit ovat paljon esillä, joten kestävyyden ja käytännöllisyyden lisäksi tuotteen pitää olla myös äärimmäisen hyvän näköinen. ”

- Kari

Vaatimukset tuotteille

Työvaatteet, jotka antavat asennetta erinomaiseen palveluun. Mallit, joissa on rento olo työskennellä. Mallisto, joka muistetaan.

Valitut materiaalit

Tarjoilijattarilla rennot Sara-mekot materiaalista, jolla ympäristöystävällisyydestä indikoiva Bluesign-sertifikaatti. Tyylikkäät ja ergonomiset kokkitakit, joiden selkä hengittävää pikee-materiaalia. Baarissa mustat ja keittiössä valkoiset. Kaiken kruunaavat yksityiskohdat: kultaiset tatuointimaiset brodeeraukset ja essujen kultaiset soljet.

100%

hengittävämmät kokkitakit

yli 750

kultaista tatuointia

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä