menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

Hotelli ravintola Bro

”Urbaania Pohjoismaista designia”

Urbaaniin designprojektiin antoi kipinää Hakaniemessä sijaitsevan hotellin uusi ravintola Bro, jonka arvot loivat hienon sillan suoraan työvaatteisiin: suomalaista suunnittelua ekologisesti ja lähialueella tuotettuna. Itse hotellin uudistuksessa korostetut klassisuus, lämpö ja kestävyys peilautuvat myös työvaatteisiin nykyaikaistetuilla klassisilla linjoilla, lämpimillä sävyillä sekä kestävän kehityksen suunnittelulla. Vaatemalliston väreiksi valittiin meren sinisiä sävyjä sekä kuparia ja mustaa, jotka tukevat urbaanin rantahotellin pääelementtejä. Ja mikä sen parempi palkinto onnistuneesta yhteistyöstä voisi olla, kuin ylpeänä uusien työvaatteidensa tarinaa kertovat työntekijät itse!

””

-

Vaatimukset tuotteille

Uusi rennompi look, joka sopii koko hotellin moderniin Pohjoismaiseen identiteettiin. Vaatteet, joissa on mukava tehdä työtä ja ylpeä olo edustaa upeaa hotellia ja sen ravintolaa. Käy kysymässä vaikka hotellin henkilökunnalta - tähän on panostettu!

Valitut materiaalit

Ravintolan tarjoilijattarien Sara-mekot on valmistettu ympäristöystävällisestä Bluesign-sertifioidusta materiaalista. Vastaanoton vaatteisiin on valittu funktionaalinen ja arvokas neljään suuntaan joustava villakangaslaatu.Ja pssst! Ravintola Bron vihreät Trashtag-juomalasit on tehty käsityönä leikatuista, kierrätetyistä olutpulloista. Kaikki 2800 kpl.

2800 kpl

Trashtag-kierrätysjuomalasia

100%

Pohjoismaista muotoilua

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä