menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

RAFLA by TouchPoint

”Kuin luotu ravintola-alalle (ja niinhän se onkin)”

Ravintola-alalta puuttui rento, moderni ja fressi työvaatemallisto, jonka voisi myös brändätä helposti. Siksi me loimme sellaisen! RAFLA on suunniteltu ensisijaisesti asiakkaille, jotka eivät halua omaa mallistoa, mutta haluavat kuitenkin erottua massasta. Ja kuinka RAFLA resepti sitten syntyi? Laitoimme yhteen kaksi lahjakasta nuorta suunnittelijaa, Sirpa Anundin ja Piia Emilian. Sekoitimme vielä joukkoon huippukokin tinkimättömän näkemyksen, jonka toi mukanaan ravintoloitsija Kari Aihinen.

”Tänä päivänä kokit ovat paljon esillä, joten kestävyyden ja käytännöllisyyden lisäksi tuotteen pitää olla myös äärimmäisen hyvän näköinen. Se on ollut yksi tärkeä pointti tässä projektissa ja siinä on onnistuttu hyvin. Toinen tärkeä pointti on tuotteiden ekologisuus: mä toimin ja edustan ekologista ravintolaa (Savoy) ja tottakai jos mä laitan TouchPointin ekologisen rotsin päälle niin se myös kuuluu siihen samaan ajattelutapaan.”

- Kari "Kape" Aihinen, huippukokki ja ravintoloitsija

Vaatimukset tuotteille

Rento, moderni ja fressi työvaatemallisto, joka on haluttaessa myös helposti brändättävissä. Asiakkaille, jotka eivät halua omaa mallistoa, mutta haluavat kuitenkin erottua massasta. Raflojen kuninkaille.

Valitut materiaalit

Koska RAFLA on TouchPointin käsialaa, näyttelee ekologisuus luonnollisesti tärkeää roolia myös tässä keitoksessa: mallistossa on käytetty ylijäämäkankaita, Ecolabel ja SecondLife sertifioituja kankaita sekä luomupuuvillaa. Tuotteet valmistetaan 90 %:sti lähialueella.

100%

Suomalainen suunnittelu

90%

Lähialueen tuotanto

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä