menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

Airpro

”Työhyvinvointi yritysvastuullisuuden keskiössä”

Me uskomme, että ihmiset ovat menestyksekkään liiketoiminnan takana. Tästä löytyi yhteinen kieli asiakkaamme Airpron kanssa, jonka vuoden 2017 tärkein kärkihanke on työhyvinvointi! Työvaatteella on suuri vaikutus hyvinvointiin ja viihtyvyyteen töissä. Hyvä fiilis välittyy tietenkin iloisena asiakaspalveluna. Henkilöstön toiveita kuunneltiin herkällä korvalla malliston suunnittelussa niin, että uuden malliston toiminnallisuus ja yhdisteltävyys tukevat kunkin työtehtäviä. Helsinki-Vantaalla sekä kautta Suomen Airprolaiset henkivät tyylikyyttä ja positiivista energiaa. Raikkautta mallistoon saatiin upeasta sinisestä väristä sekä tuomalla vaatteiden mitoitus tähän päivään. Työasut suunniteltiinkin viimeistä piirtoa myöten brändiuudistusta tukevaksi. Uuden vaatemalliston asusteisiin hyödynnettiin kierrätysmateriaaleja, kuten vanhoja muovipulloja ja turvavöitä. Lisäksi Airpro innostui kierrättämään vanhat työvaatteensa huonekaluteollisuuden täyteaineeksi ja teollisuuden hyötykäyttöön.

”Airprolle luotu mallisto on 100%:sti suomalaista designia. Huivien kuviointiin haettiin inspiraatiota ilmailumaailmasta ja se löytyikin lentokoneen turbiineista. ”

- Carita Peltonen, Markkinointijohtaja & Perustaja, TouchPoint Oy

Vaatimukset tuotteille

Työhyvinvointi on Airprolle sydämen asia ja siksi työvaatteilta toivottiin arjen toimivuutta ja käyttömukavuutta. Myös uuden ajan materiaaleista haluttiin hakea mukavuutta työhön. Lisäksi uudistuksessa huomioitiin kestävä kehitys ja eettisyys.

Valitut materiaalit

Asusteissa ympäristöystävällinen rPET-kierrätysmuovipullomateriaali ja kierrätetyt turvavyöt. Koko mallistosta 97% on tuotettu lähialueilla auditoiduissa valmistuspaikoissa.

97 %

Lähituotantoa

100%

Suomalaista designia

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä