menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

HEAL by TouchPoint

”Pohjoismaiden ensimmäinen ekologinen hoiva-alan työvaatemallisto”

Työ, jossa hoidetaan muita, on äärimmäisen arvokasta. Loimme pohjoismaiden ekologisimman työvaatemalliston ihmisille, jotka parantavat muita. Koska mekin välitämme. Asetimme rimamme korkealle: vain parhaita ja vastuullisia valintoja, jotka tekevät hyvää kaikille, myös ympäristölle. Vain kauniita ja funktionaalisia vaatteita, jotka on suunniteltu hoivatyöhön. Heal on mallisto, jonka ytimessä ovat moderni design ja laadukkaat ekomateriaalit. Se on jotain niin uutta, ettei vastaavaa ole vielä missään Pohjoismaissa! Mallistossa on käytetty muun muassa kangasta, joka voidaan kierrättää kankaaksi ja vaatteeksi 8 kertaa peräkkäin. Vastuullisesti tuotetut, luonnolliset ja rakkaudella suunnitellut vaatteet välittävät lämmön tunteen myös potilaalle.

”Docrates Syöpäsairaala on vahva edelläkävijä syövänhoidon saralla ja olemme ainoa yksityinen syöpäsairaala Pohjoismaissa. Harkitsemme Touchpointin Heal-malliston soveltuvuutta sairaalamme käyttöön. Yrityksen tarina ja erityisesti Heal-mallisto viestivät samoja, tärkeitä arvoja kuin Docrateskin. Malliston monipuolinen materiaalien kierrätys vaatii rohkeutta ja osoittaa edelläkävijyyttä. Vaatteet ovat kestävästi tehtyjä ja mallisto on mielestäni sekä kaunis että käytännöllinen. Meillä työpukeutuminen onkin osa työntekijän hyvinvointia. Kaunis, ekologinen mallisto tukee tärkeänä osana yrityskuvaamme.”

- Jaana Hyväri, Palvelujohtaja, Docrates Syöpäsairaala

Vaatimukset tuotteille

Funktionaalinen, moderni ja hoivatyöhön suunniteltu. Muodikas ja mukavantuntuinen. Vaatteet, jotka välittävät vastuuta, lämpöä ja hyvää mieltä myös ympäristöön.

Valitut materiaalit

Infinity-kangas, joka voidaan kierrättää useaan kertaan. Ekogreen-kangas, joka on tehty bioselluloosasta (lyocell) eli eukalyptus-puusta ja kierrätyspolyesteristä. Eykaluptuspuu vaatii kasvaessaan vain vähän vettä. Kierrätyspolyesteri, joka on valmistettu kierrätysmuovipulloista ja on jo aiemmin palvellut kierrätyspolyesteri-kankaana toisessa tekstiilissä. Kaikissa materiaaleissa toteutuu suljettu kierto, eli ne eivät käyttöiän lopussakaan päädy roskaksi vaan saavat uuden elämän joko vaatteena tai vaikka terassikalusteena. Tämä on tullut mahdolliseksi hollantilaisten kumppaneidemme ansiosta.

100 %

ekologisia kankaita ja eurooppalainen tuotanto.

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä