menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

Muovinäytös by TouchPoint

”Kantaaottava muotinäytös ja ratkaisuja tekstiilien kiertotalouteen”

Tekstiileistä ja muovista syntyy hirveästi jätettä. Myös muovi on valtava ongelma, joka näkyy jo maailman merissäkin. Jotain on tehtävä - ja niin me TouchPointissa teemmekin. Haluamme muuttaa vaateteollisuuden suuntaa ja olla etujoukoissa näyttämässä, miltä alan tulevaisuus näyttää. Muovinäytöksessä latasimme ikävät faktat pöytään, otimme kantaa ja esittelimme meidän parhaat, vastuulliset ratkaisumme tekstiilien kiertotalouteen - kuten kankaan, joka voidaan kierrättää uudeksi kankaaksi ja vaatteeksi 8 kertaa peräkkäin. Tai kankaan, joka tehdään kierrätetyistä muovipulloista. Näytimme, kuinka meidän asiakkaamme voivat omilla työvaatevalinnoillaan olla tekstiilien kiertotalouden edelläkävijöitä, säästää maailman luonnonvaroja ja olla mukana muuttamassa maailmaa. Koska me välitämme. Välitätkö sinä?

”Oli huikean ihana näytös. Hyvin inspiroivaa nähdä eri alojen ihmisiä, erilaisia tekijöitä, joilla on kaikilla sama aihe mielessä. ”

- Heini Santos, viestintäpäällikkö, Hesburger

Muovinäytöksen tavoite

Ottaa kantaa ja muistuttaa, millaisia jätevuoria tekstiili ja muovi aiheuttavat. Esitellä kumppaneillemme millaisia ”tulevaisuuden” ratkaisuja me pystymme tarjoamaan asiakkaiden käyttöön jo nyt.

Tapahtuman lopputulos

Muovinäytös oli tupaten täynnä aiheesta kiinnostuneita. Tilaisuutemme viesti ja tarjoamamme ratkaisut koskettivat ja inspiroivat paikalla olleita, ja Rafla- ja HEAL-mallistojemme moderni design ihastutti. Ylen Puoli Seitsemän -ohjelma teki illasta vaikuttavan jutun.

73 miljoonaa kiloa

vaate- ja tekstiilijätettä syntyy Suomessa joka vuosi.

36 miljardia

muovipulloa valmistetaan vuosittain maailmassa.

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä