menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

Ravintola Ultima

”Moderni ja vastuullinen - match made in heaven”

Jos ravintolan arvot ovat tinkimättömän vastuulliset, eivät henkilökunnan työvaatteetkaan voi olla mitä tahansa. Eivätkä ne olekaan, kun kyseessä on TouchPointin Rafla-mallisto. Ravintola Ultima kehittää ravintoloiden kiertotaloutta, ja koska vastuullisuus on sen toiminnan kiintotähti, myös työvaatteilla on väliä. Siksi yhteistyö TouchPointin kanssa sopi Ultimalle kuin… nappi paitaan. Ultiman henkilökunta käyttää TouchPointin Rafla-malliston vaatteita. Ne tehdään mahdollisimman ekologisista materiaaleista, esimerkiksi kierrätetyistä muovipulloista ja ylijäämä-denimistä. Eikä designista tingitä tippaakaan, mikä oli tärkeää myös Ultimalle. Hektisessä ravintolatyössä työvaatteen pitää tuntua mukavalta ja näyttää hyvältä. Sellainen on Rafla. Match made in heaven.

”Ultima on ainutlaatuinen kiertotalousravintola, ja haluamme, että myös työvaatekumppanimme täyttää tiukat kiertotalouskriteerimme. Siksi valintamme oli TouchPoint, kotimainen toimija, joka omalla alallaan on kiertotalouden ehdoton ykkönen. ”

- Ravintolapäällikkö Maija Ijäs

Vaatimukset tuotteille

Modernia, hyvännäköistä ja ehdottomasti Ultima-ravintolan arvoihin sopivaa. Vaatteita, joista on helppo tehdä pienillä muutoksilla oman brändin näköisiä.

Valitut materiaalit

Kierrätettyä ja kierrätettävää. Polyesteriä, joka on tehty kierrätetyistä muovipulloista. Ylijäämä-denimiä, joka muuten olisi joutunut roskiin. Tärkeää Ultimalle oli myös TouchPointin kiertotalousmalli: Kun työvaatteet ovat käyttöikänsä päässä, niistä voidaan tehdä uutta kangasta ja uusia vaatteita 8 kertaa peräkkäin – sen senkin jälkeen vaikka komposiittikalusteita. Jätettä syntyy nolla! Se on tekstiilialalla vielä harvinaista herkkua.

12

kierrätettyä muovipulloa käytetty jokaiseen Pipsa-essuun.

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä