menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

M/S Viking Grace

”Visio, joka muutti risteilykokemuksen”

Mikään ei saanut olla hyvää, kaiken piti olla erinomaista. Ja kaiken erinomaisen piti olla tyylikästä ja ekologista. Tehtävänä oli rakentaa erilainen, täysin ylivoimainen risteilykokemus. Laivahenkilökunnan työvaatteista hyttilahjoihin. Suunnittelijamme Camilla Mikama ja Elli Roth loivat työvaatemalliston, joka on toimiva, luonnollinen ja hurmaava osa laivan designia. Unohtumattoman risteilykokemuksen kruunaavat ekologiset hyttilahjat.

”TouchPoint erottui joukosta rohkealla otteella ja sen designtiimi pystyi vastaamaan annettuun briiffiin modernista ja asiakaspalveluhenkisestä työasumallistosta, joka istuu Grace laivan konseptiin. Myös kestävän kehityksen arvopohja, ekologiset materiaalit sekä lähialueen tuotanto olivat tärkeitä valintakriteereitä, koska Viking Line haluaa viestittää myös työvaatteilla vastuullisuutta ja kestävän kehityksen arvoja.”

- Wilhelm Hård af Segerstad, operatiivinen johtaja Viking Line

Vaatimukset tuotteille

Risteilykokemuksen kruunaava mallisto. Sellainen, joka kunnioittaa merta, luontoa ja kaikkein vaativintakin asiakasta.

Valitut materiaalit

Ekologinen Tencel-kangas sai ensi-iltansa työvaatemaailmassa Viking Grace –mallistossa. Hyttilahjoissa on käytetty kierrätysmuovista valmistettua rPET-materiaalia. Myös Gracen PR-tuotteet on kaikki ekologista sorttia.

70 000 kpl

kierrätysmuovipullokankaasta valmistettua hyttilahjaa

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä