menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

Hella Food

”Arvokasta ravintola-alan oppia 18 nuorelle”

Saimme tarjouksen: tulkaa kumppaniksi projektiin, jossa kannustetaan nuoria työelämään ja ravintola-alan opintoihin. Suomeksi sanottuna pääsimme mukaan edistämään nuorten työllisyyttä. Sellaisessa me haluamme olla ehdottomasti mukana! Hella Foodin projektissa 18 nuorta pääsi Suomen parhaiden kokkien oppiin, sai uraohjausta ja kattavan kuvan kokin ammatista ja alan opinnoista. Joulukuussa, kurssin loppuhuipennuksena, nuoret järjestävät oman pop up –ravintolan Tuomaan markkinoilla, Helsingissä, ja saavat arvokasta kokemusta tapahtuman järjestämisestä, budjetoinnista jne. Vähintään puolet nuorista jatkaa kurssilta suoraan töihin tai aloittaa alan opinnot. Vaikuttavaa työtä, jossa saimme olla mukana lahjoittamalla nuorille takuulla mukavat ja kestävät ammattilaisen vaatteet kurssin ajaksi. Valokuvat: Markus Heinonen/@kokki_ja_kamera.

”Hella Foodin työpajoissa opimme huippukokeilta ruoanlaittoa. Kun ensimmäisen kerran laitoin päälleni kokkitakin, jossa on oma nimeni, tunsin iloa ja ylpeyttä. Kun meillä on kaikilla yllämme samat työvaatteet, syntyi tunne siitä, että olemme samaa jengiä. Tiedän, että vaikka minulla olisi ollut kiireinen päivä, niin kun laitan työtakkini päälle opin jotain uutta,”

- Kitty Norros

Vaatimukset tuotteille

Työvaatekumppanin arvojen pitää olla yhtä vastuulliset kuin Hella Foodilla itsellään. Vaatteiden pitää myös näyttää hyviltä; kivannäköinen työvaate tuo käyttäjälle mahtavasti buustia itseluottamukseen.

Valitut materiaalit

RePET eli kierrätyspolyesteri. Jokaiseen essuun hyödynnettiin 10 kierrätysmuovipulloa.

5 kk

maksuton kurssi nuorille

10

kierrätettyä muovipulloa käytetty jokaiseen Pasi-essuun.

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä