menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Caset

Robert's Coffee

”Love for work with a twinkle in the eye”

Emme halunneet tehdä perinteisiä työvaatteita, vaan sellaisia joita voisi luontevasti pukea ylleen myös vapaa-aikanaan. Kiinnitimme huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin. Uskomme nimittäin vilpittömästi siihen, että jos vaatteissa on mukava tehdä työtä, se välittyy asiakkaille parempana palveluna ja iloisena asenteena. Mallisto suunniteltiin ja toteutettiin samalla rakkaudella ja lämmöllä kuin Robert’s Coffee tarjoilee asiakkailleen kupposen kahvia!

”Me and Touchpoint have a wonderful team work. They have great experience with ecological designing and know where to find just the right materials.”

- Henrika Paulig, Robert's Coffee brand manager

Vaatimukset tuotteille

Selkeälinjainen ja klassisen kaunis mallisto, joka kestää aikaa. Ja vähintään yhtä tärkeää oli suunnitella vaatteet, joissa jokainen Robert’s Coffee tiimiläinen tuntisi olonsa edustavaksi ja itsevarmaksi. Kertakaikkisen ihanaksi.

Valitut materiaalit

Lämpöliivin päämateriaaliksi valittiin hurmaava italialainen villa. Pehmeä ja lämmin, kuin kupillinen herkullisinta kahvia. Edelläkävijyyttä mallistoon tuotiin paitapuseroiden slimfit-mitoituksella. Istuvuus ja mitoitus on vaatteen a ja o. Malliston kankaat on Euroopassa tuotettuja ja mallisto itsessään on tuotettu lähialueella Suomessa ja Eestissä.

100%

lähialueen tuotanto

Tutustu muihin töihimme tai ota meihin yhteyttä