menu
Company Cases Contact Responsibility Shop

Cases

HEAL by TouchPoint

”Pohjoismaiden ensimmäinen ekologinen hoiva-alan työvaatemallisto”

Työ, jossa hoidetaan muita, on äärimmäisen arvokasta. Loimme pohjoismaiden ekologisimman työvaatemalliston ihmisille, jotka parantavat muita. Koska mekin välitämme. Asetimme rimamme korkealle: vain parhaita ja vastuullisia valintoja, jotka tekevät hyvää kaikille, myös ympäristölle. Vain kauniita ja funktionaalisia vaatteita, jotka on suunniteltu hoivatyöhön. Heal on mallisto, jonka ytimessä ovat moderni design ja laadukkaat ekomateriaalit. Se on jotain niin uutta, ettei vastaavaa ole vielä missään Pohjoismaissa! Mallistossa on käytetty muun muassa kangasta, joka voidaan kierrättää kankaaksi ja vaatteeksi 8 kertaa peräkkäin. Vastuullisesti tuotetut, luonnolliset ja rakkaudella suunnitellut vaatteet välittävät lämmön tunteen myös potilaalle.

””

-

Product demands

Funktionaalinen, moderni ja hoivatyöhön suunniteltu. Muodikas ja mukavantuntuinen. Vaatteet, jotka välittävät vastuuta, lämpöä ja hyvää mieltä myös ympäristöön.

Chosen materials

Infinity-kangas, joka voidaan tehdä uudestaan kankaaksi ja vaatteeksi 8 kertaa peräkkäin. Ekogreen-kangas, joka on tehty bioselluloosasta (lyocell) eli eukalyptus-puusta ja kierrätyspolyesteristä. Eykaluptuspuu vaatii kasvaessaan vain vähän vettä. Kierrätyspolyesteri, joka on valmistettu kierrätysmuovipulloista ja on jo aiemmin palvellut kierrätyspolyesteri-kankaana toisessa tekstiilissä. Kaikissa materiaaleissa toteutuu suljettu kierto, eli ne eivät käyttöiän lopussakaan päädy roskaksi vaan saavat uuden elämän joko vaatteena tai vaikka terassikalusteena. Tämä on tullut mahdolliseksi hollantilaisten kumppaneidemme ansiosta.

8 kertaa

Mallistossa käytetty Infinity-kangas voidaan tehdä uudeksi kanka

100 %

ekologisia kankaita ja eurooppalainen tuotanto.

Learn more about our work or contact us