Vastuulliset työvaatteet ovat intohimomme

Olemme ekologisten työvaatteiden edelläkävijä. Tavoitteenamme on Suomen ensimmäiset hiilineutraalit työvaatteet ja laajin valikoima ympäristöystävällisiä työvaatemateriaaleja.

Vastuulliset työvaatteet
ovat intohimomme

Olemme ekologisten työvaatteiden edelläkävijä. Tavoitteenamme on Suomen ensimmäiset hiilineutraalit työvaatteet ja laajin valikoima ympäristöystävällisiä työvaatemateriaaleja.

Kyse on paljon muustakin kuin pelkästä vaatteesta

Touchpoint syntyi palosta luoda kestävämpiä ratkaisuja. Työvaatteita tarvitaan aina, mutta vaatteiden valmistajana emme voi sysätä ongelmia muiden harteille, vaan meidän täytyy olla osa ratkaisua. Haastamme asiakkaamme materiaalivalinnoillamme ja huolehdimme poistotekstiileistä.

Olemme osa suurempaa ekosysteemiä, joka edistää kiertotaloutta. Kehitämme yhdessä innovatiivisten yritysten ja organisaatioiden kanssa vastuullisempia toimintamalleja. Yli kymmenen vuoden jälkeen voimme todeta, että vastuullinen liiketoiminta kannattaa.

Vuonna 2018 saavutimme tärkeän merkkipaalun, kun maailman ensimmäinen kiertotalouteen sijoittava pääomarahasto Taaleri Kiertotalous Ky sijoitti Touchpointiin. Lue lisää >>

Designfilosofiamme on yksinkertainen

Yrityksen brändi, asiakaskokemus ja työntekijöiden tyytyväisyys ovat tärkeitä tekijöitä työvaatteiden valinnassa. Uskomme, että työvaatteet luovat ensivaikutelman yrityksestä ja siksi niiden taustalla pitää olla kertomisen arvoinen tarina. Haluamme löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivat kestävät työvaateratkaisut.  

Pyrimme käyttämään työvaatteiden valmistamiseen pitkälti uusiomateriaaleja ja tarjoamme käytöstä poistuville työvaatteille uuden elämän raaka-aineina. Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia materiaaleja ja ratkaisuja kiertotalouden edistämiseksi. Tavoitteenamme on Suomen ensimmäiset hiilineutraalit työvaatteet.

Maailma muutetaan työvaate kerrallaan

Vastuullisuudessa on aina parannettavaa. Etsimme jatkuvasti parempia ja kestävämpiä vaihtoehtoja ja kehitämme toimintamallejamme.

Tavoitteenamme on ratkaista tekstiiliteollisuuden jäteongelma. Koska ratkaisua tekstiilijätteen kierrätykselle ei löytynyt, käärimme hihat ja perustimme oman poistotekstiilien jalostuslaitoksen. Lue lisää Paimon jalostuslaitoksesta täältä >>

Keväällä 2020 yhdistimme voimamme Domino Workwear Oy:n kanssa. Domino Workwear on ollut jo useiden vuosien ajan Suomen merkittävimpien yritysten luottokumppani ja on tunnettu tinkimättömästä laadusta ja toimitusvarmuudestaan. Yhdessä pystymme laajentamaan kestävän kehityksen arvoketjua ja kiertotalouspalveluita uusille asiakkaille sekä toimialoille.

Parinkymmenen hengen tiimimme pitää sisällään rautaisia myynti-, suunnittelu- ja tuotantoammattilaisia, joiden sydän sykkii vastuulliselle vaateteollisuudelle.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Tuotannostamme yli puolet tehdään lähialueilla, kuten Baltian maissa. Suurin osa käyttämistämme materiaaleista hankitaan eurooppalaisilta toimijoilta. Valikoimme valmistuskumppanimme huolellisesti ja teemme strategista yhteistyötä tärkeiden alihankkijoidemme kanssa

Olemme saavuttaneet jo paljon.
Mutta mitä kaikkea saisimme aikaan yhdessä?

Vastuullisuudessa on aina parannettavaa. Etsimme jatkuvasti parempia ja kestävämpiä vaihtoehtoja ja kehittämme toimintamallejamme.

Olemme asettaneet tavoitteeksi ratkaista tekstiiliteollisuuden jäteongelman. Tästä voit kuulla lisää myöhemmin. Laajennamme koko ajan kumppaniverkostoamme. Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä: hello@touchpoint.fi