Palvelumme

Työvaatepalveluja suunnittelusta suljettuun kiertoon.

Kestäviä ja toimivia työvaatteita

Tarjoamme työvaatteita palvelualan työntekijöille. Työolot ja tehtävät vaihtelevat,  ja jokaisella on erilainen vartalonmalli. Siksi, kun sukellamme suunnitteluprosessiin, mietimme tarkkaan kenelle vaate on tarkoitettu.

Perehdymme huolellisesti asiakkaidemme tarpeisiin ja yrityksen toimintaan, jotta voimme tarjota käytännöllisiä, turvallisia, kestäviä ja fiksuja ratkaisuja. Tuotteen yksityiskohdat ja materiaalivalinnat mietitään aina loppukäyttäjän näkökulmasta.

Työvaatteiden täytyy olla pitkäikäisiä ja kestää kovaa käyttöä. Testaamme huolellisesti kaikki käyttämämme materiaalit ja lopputuotteet. Etsimme jatkuvasti entistä parempia vaihtoehtoja. Tarvittaessa testaamme tuotteet myös teollisissa pesuloissa ja käytämme ainoastaan sertifioituja materiaaleja. 

Loppujen lopuksi työvaatetta käytetään usein enemmän, kuin mitään muuta kaapista löytyvää vaatekappaletta. Siksi sen täytyy kestää vaativissakin oloissa. 


Palvelumalli

Me huolehdimme kaikesta työvaatteisiin liittyvästä, jotta asiakkaamme voi keskittyä olennaiseen. Tämän takia kehitimme vaivattoman työvaatepalvelumallin:

  • Varastointi ja täydennystilausten hallinnointi
  • Tulevien tarpeiden ennakointi
  • Käyttäjätyytyväisyyden mittaaminen
  • Malliston jatkuva kehitys
  • Digitaaliset työkalut ja helppokäyttöinen tilausjärjestelmä asiakkaalle
  • Tuotteiden elinkaaren ja ympäristövaikutusten mittaaminen

Tarjoamme asiakkaillemme myös rahoitusmalleja –  ota yhteyttä myyntitiimiimme.

Kiertotalous & suljettu kierto

             

Jätteiltä ei voi välttyä. Me voimme kuitenkin huolehtia niistä vastuullisesti innovatiivisia keinoja hyödyntäen. Keräämme vanhat käytetyt työvaatteet ja annamme niille uuden elämän esimerkiksi kestävänä komposiittimateriaalina. Komposiittia voidaan käyttää  huonekalujen rakennusmateriaalina. 

Lue lisää >>