menu
Yritys Caset Yhteystiedot Media Vastuullisuus Shop

Yritys

Kestävää kilpailuetua (työ)vaate kerrallaan

Suunnittelemme ja valmistamme ekologisia, rohkeita ja uuden ajan työvaatteita.

Maailma on täynnä materiaaleja, joille ei enää ole käyttöä. Eikä se ole materiaalien vika. Syntipukki löytyy kertakäyttökulttuurista ja mielikuvituksen puutteesta. Sillä jos on näkemystä, silmää ja luovuutta, lähes mistä tahansa saa mitä tahansa uutta ja toimivaa – tyylikkäämpää kuin vanha, fiksumpaa kuin uusi.

Mistä kaikki alkoi?

Touchpoint syntyi palosta tehdä hyvää ja oikeaa. Ajatus ekologisia työvaatteita tuottavasta yrityksestä syntyi vuonna 2008, silloin vielä kestävän kehityksen näyttäydyttyä lähinnä juhlapuheissa. Yrityksen 10-vuotisen historian aikana vastuullisuudesta on tullut yritysmaailmassa valtavirtaa. TouchPoint on omalla toiminnallaan osoittanut, että vastuullisuus tuo myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Nyt se toimii työvaatteiden ja tekstiilien kiertotalouden aktiivisena kehittäjänä. Yhdessä edelläkävijäasiakkaiden kanssa onkin jo luotu monia merkittäviä kiertotalouden tarinoita ja tekoja.

Outi Luukko

Nämä kulmakivet ohjaavat kaikkia valintojamme

Kaikki materiaali on arvokasta. Siksi me käytämme sen loppuun

Meistä on tyhmää, että vaatteita heitetään roskiin ja tilalle tehdään aina uutta. Siksi me edistämme aktiivisesti tekstiilien kiertotaloutta. Luomme uusia toimintamalleja ja haemme oppia myös ulkomailta.

Haaveilemme, että tulevaisuudessa vaate- ja tekstiiliteollisuus käyttää materiaalit tarkasti hyväksi, moneen kertaan, ja jätettä syntyy mahdollisimman vähän. Siksi kuljemme etujoukoissa ja haluamme näyttää suuntaa.

Valintoja, jotka tekevät hyvää kaikille, myös ympäristölle

Olemme aina halunneet panostaa työvaatteiden ekologisuuteen, ja se näkyy materiaalivalinnoissamme.

Mutta parannettavaa on koko ajan. Otamme jatkuvasti käyttöön entistä parempia vaihtoehtoja ja kehitämme kiertotalous-palvelumallejamme. Tässä meitä auttaa laaja kumppaniverkostomme.

Välitämme myös ihmisistä. Tiedämme, kuka vaatteemme tekee ja missä.

Parhaita asiakaskokemuksia

Uskomme vahvasti, että tulevaisuuden menestysyrityksiä ovat ne, jotka rakentavat parempaa maailmaa. Tätä mahdollisuutta tarjoamme asiakkaillemme.

Kun me sukellamme suunnitteluprosessiin, mietimme tarkasti millaiset työvaatteet tukevat kunkin asiakkaan brändiä. Kannamme vastuumme loppuun asti. Varmistamme, että asiakkaan vaatteet saavat käyttöikänsä jälkeen uuden elämän, eikä jätettä synny lainkaan. Se on mielestämme kertomisen arvoinen tarina.

Kestävää designia

Maailma on täynnä materiaaleja, joille ei enää ole käyttöä. Eikä se ole materiaalien vika. Syntipukki löytyy kertakäyttökulttuurista ja mielikuvituksen puutteesta.

Kestävien tuotteiden pohja luodaan jo suunnittelussa. Meillä kaikkien tuotteiden täytyy kestää aikaa. Olla yhtä aikaa moderneja ja klassisia. Sellaisia, jotka on helppo hallita myös käyttöikänsä päässä. Se vaatii suunnitteluvaiheessa pikkuisen enemmän vaivannäköä – mutta ennen kaikkea ammattitaitoa. Ja sitä meillä on.

Ota yhteyttä