‹   Ajankohtaista

Elämyksiä ja vastuullisuutta Ruohonjuuren uudessa Manskun myymälässä

11.5.2022

Maaliskuun 24. oli ehkä pieni askel ihmiskunnalle, mutta aimo harppaus Ruohonjuurelle. Tuona aurinkoisena kevätpäivänä avattiin Helsingin ydinkeskustaan 700 m2:n suuruinen Manskun Ruohonjuuri. Tämän myötä Ruohonjuuri palasi juurilleen: saman Mannerheimintien varrelle, jossa yrityksen historiankin kannalta merkitykselliset VR:n makasiinit aikoinaan sijaitsivat. Suomen parhaat luonnonkosmetiikka-, kombucha- ja villiyrttivalikoimat ja edustava kimara kofeiinittomia luomukahveja - ja paljon muutakin noin 7000:n aidosti hyvän tuotteen muodossa. Tämän lisäksi elämäniloa pirskahteleva tunnelma, kiireetön kohtaamispaikka ja luonnonläheinen keidas keskellä kaupunkia. Muun muassa tätä kaikkea on uusin ja suurin Ruohonjuuri - hyvän elämän ekosysteemi, jonne taatusti kannattaa tallustaa kauempaakin.

Manskun Ruohonjuuren Keitaalla poseeraavat Ruohonjuuren toimitusjohtaja Päivi Paltola sekä Manskun myymäläpäällikkö Marika Auersalmi.

Ruohonjuuri on ollut kumppanimme pitkään ja saimme kunnian myös vastata uuden Manskun myymälän vaatetuksesta. Manskuun suunniteltiin ekologinen mallisto, joka istuu uuden myymälän tyylikkääseen ja raikkaaseen ilmeeseen. Myös Ruohonjuuren muu mallisto on ekologinen yrityksen arvojen mukaisesti. Touchpointin tiimistä onkin käyty jo kovasti ihailemassa uutta myymälää ja suosittelemmekin piipahtamaan ostoksilla uudessa ja upeassa Manskun myymälässä.

Ruohonjuuren ravintoterapeutti Eijaliisa Koivu.